Nyhed

Jonathan Wilson giver gratis intimkoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Singer-songwriter Jonathan Wilson spiller intimkoncert og signerer plader i København.

I morgen (torsdag den 9. august) giver Wilson intimkoncert i musikbutikken Sound Station på Frederiksberg. Musikeren og produceren er i København i forbindelse med, at Pink Floyds Roger Waters afgiver tre koncerter i Danmark. Wilson er en del af Waters' liveband, hvor han spiller med som guitarist og også synger en del. 

Gratis-koncerten med Wilson vil forløbe således, at han giver en kortere akustisk koncert på cirka en halv time, hvor han herefter vil signere vinyplader i butikken. Arrangementet vil finde sted torsdag eftermiddag, fra kl. 16 og frem til kl.18. 

LÆS OGSÅ: Engageret extravaganza for øjne og ører

I går aftes var det Jyske Bank Boxen i Herning, som fik fint besøg af Roger Waters og liveband. En optræden som fik fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk, som kaldte koncerten for "en meget stor fornøjelse". I weekenden, den 10. og 11. august, er det københavnernes tur til at rocke med på numrene, når Waters og Wilson lægger vejen forbi Royal Arena. 

LÆS OGSÅ: Ambitionerne løber løbsk for musikalsk mastermind

Wilsons fjerde soloalbum, Rare Birds, udkom tidligere på året. Et album som af GAFFAs anmelder fik tre stjerner under titlen: "Ambitionerne løber løbsk for musikalsk mastermind."


Ved siden af solokarrieren har amerikaneren været producer for navne som Father John Misty, Conor Oberst og Bonnie ”Prince” Billy.  



ANNONCE