Nyhed

Twenty One Pilots annoncerer nyt album – første single ude nu

GAFFA.dk – alt om musik

Duoen har derudover en spændende koncert-nyhed til sine fans

Den amerikanske duo Twenty One Pilots har i dag annonceret deres fjerde album Scaled and Icy, der udkommer den 21. maj. Den første single fra albummet, der hedder ‘’Shy Away’’ er ude og tilgængelig på alle streaming-platforme. 

I coronaens navn er albummet indspillet på en ny og alternativ måde, nemlig med de to gruppemedlemmer siddende i hver sin side af landet, som et langdistanceprojekt. Tunge følelser som angst, ensomhed, kedsomhed og tvivl ‒ der i 2020 blev dominerende for mange mennesker ‒ blev omdrejningspunktet på det nye projekt. 


Ud over nyheden om deres album afslører duoen også, at de holder deres første globale streaming-event nogensinde, der er planlagt til at skulle finde sted fredag den 21. maj, samme dag som albummet udkommer. Sætlisten til Twenty One Pilots – Livestream Experience strækker sig over hele deres musikkatalog og bliver Scaled and Icys livedebut. Billetter til eventet er til salg fra i dag på gruppens hjemmeside, hvor det også er muligt at finde en virtuel pre-show-oplevelse.  

Den Grammyvindende duo har gjort sig en række udmærkelser de sidste par år ‒ for eksempel slog de i 2020 en Guinness World Record for verdens længste musikvideo, med den 4.264 timer, 10 minutter og 25 sekunder lange musikvideo til nummeret ‘’Level of Concern’’. 

Scaled and Icy kan forudbestilles, i forskellige formater, fra i dag via dette link.


Læs også: Twenty One Pilots var flyvende 

Hør den nye single ‘’Shy Away’’ og se musikvideoen:


ANNONCE