Nyhed

VIDEOPREMIERE: Ida Gard i stærk sang om to drenge – og deres vidt forskellige livshistorier

GAFFA.dk – alt om musik

”Sangen handler om to virkelige mennesker og deres livshistorie"

Ida Gard er tilbage med sin anden single på dansk, "To drenge", en iørefaldende uptempo-popsang, som vi nu kan holde videopremiere på. Se videoen nedenfor.

”Sangen handler om to virkelige mennesker og deres livshistorie. Det er vildt fascinerende og skræmmende på én gang, hvordan to drenge med så påfaldende mange vilkår og livsvalg tilfælles kan ende to helt forskellige steder i samfundets hierarki. Det har fået mig til at tænke meget over hvad der styrer os. Frihed, kontrol, værdier, skæbnen?” fortæller Ida Gard i en pressemeddelelse.


Sangen er produceret af Ida Gard og Noah Rosanes, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med nu hedengangne Nelson Can.

Ida Gard vandt KarriereKanonen i 2008 og udgav i 2011 sit anmelderroste debutalbum, Knees, Feet & The Parts We Don't Speak Of, der siden er blevet fulgt af yderligere to album. Alle tre er på engelsk, men nu er Gard altså begyndt at skrive på dansk.

I efteråret 2021 skrev hun desuden sange til og optrådte i Teater Får302s forestilling Skam Dig om den danske kvindekamp fra 1950’erne til i dag.


LÆS OGSÅ: Dramatisk og dragende nyt album fra Nordjyllands svar på Alanis Morissette

Se videoen til "To drenge":


ANNONCE