Nyhed

VIDEO: Wet Leg optræder hos Jimmy Fallon

GAFFA.dk - alt om musik

Natten til torsdag så man de britiske upcomere indtage scenen på Jimmy Fallons talkshow, hvor de beviste, hvorfor de er et band, man har skullet og især skal holde øje med her i 2022.

Det britiske indierock/post-punk-band Wet Leg har bestemt ikke mange sange under bæltet, eller nogen særlig levetid i den bredere musiksfære, men på godt og vel et år har en hel del hype formået at danne sig omkring dem. Nu med fem singler ude og under en måned til udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum havde de deres internationale tv-debut hos Jimmy Fallon.

Her optrådte de med deres to største sange, nemlig ”Wet Dream” (kan ses neden for artiklen) og deres virale debutsingle ”Chaise Longue” (kan ses over artiklen). Iklædt en simpel rød nederdel og en hvid skjorte står frontkvinde Rhian Teasdale nærmest limet fast til scenegulvet, ikke af nervøsitet, men fordi hun, lige såvel som bandet, ikke behøver bevise noget som helst. De absurde og humoristiske tekster sammen med det kontrollerede kaos er mere end rigeligt. Vidste man ikke bedre, skulle man tro, de havde gjort det her hundrede gange før,


Den britiske rockscene har spyttet en del fascinerende artister ud, over de sidste par år, eksempelvis Dry Cleaning, Squid, Shame, Black Country, New Road, IDLES og så videre. Det er ikke svært at forestille sig Wet Leg som næste tilføjelse til denne neo-postpunk-kanon.

Wet Leg udgiver deres selvbetitlede album d. 8 april via Domino Records og kan opleves live til sommer på Søndermarken ved Syd for Solen-festivalen. Billetter findes lige her.

LÆS OGSÅ: Syd for solen klar med lørdagens fulde program

ANNONCE