Nyhed

Grimes har færdiggjort album - og måske fået elverører

20 nye sange er på vej

På sine sociale medier delte sangeren Grimes den 17. september nyheden om, at hendes kommende album Book 1 er færdig, fortæller NME. På Twitter skrev hun:

”Albummet er færdigt, vi mixer. Min ven og jeg. Perfektionerede den sidste sang i plastikkirurgi-klinikken, fordi de ikke ville lade mig gå, og vi grinte over, at dette var det mest Hollywood-agtige øjeblik nogensinde”.

Hun meddelte samtidig, at hun har 20 sange klar, og at hun derfor overvejer at udgive albummet i to dele; Book 1, der er færdig, og Book 2.


Efterfølgende delte sangeren også, at hun havde modtaget mixet til en af sangene ”The Infinite Assassin”:


Elverører


Grimes nylige besøg på en plastickirurgisk klinik - som hun referer til i sit tweet - har i øvrigt givet anledning til spekulationer om, hvorvidt sangeren har fået lavet kunstige elver-ører. 

Weekenden Twitter-opdatering blev nemlig ledsaget af et billede, hvor Grimes poserer med forbindinger om hovedet - ledsaget af teksten "jeg har gjort noget skørt". I sidste måned sendte Grimes følgende spørgsmål ud i verden, ligeledes via Twitter:

“Er der nogen, som kender nogen gode/sikre/pålidelige folk som kan lave vampyrtænder på mig i Austin eller LA? Og nogen med et godt ry i de to byer, som kan operere elverører (jeg overvejer stadig operationen, for brusk heler ikke, så det vil kræve permanente sting)." 


Rumopera

Grimes, der i virkeligheden hedder Claire Boucher, fortalte sidste år, at hendes kommende album vil være en ”space opera”, der vil omhandle en lesbisk ”væren”, som hun dengang skrev om på sin Instagram:

”Det er en rumopera om Claire De Lune – en kunstig kurtisane, der blev implanteret i en simulation”.


Tilbage i december 2021 delte Grimes en single fra det kommende album – ”Player Of Games”, og tidligere i år udgav hun singlen ”Shinigami Eyes”, der også vil være at finde på albummet.

Udgivelsen af Book 1 (og muligvis Book 2) vil være efterfølger(e) til Grimes’ album Miss Anthropocene fra 2020. Sidste måned annoncerede sangeren desuden, at et samarbejde med The Weeknd var på vej.

LÆS OGSÅ: Grimes danner gruppe skabt af kunstig intelligens – hør første single

ANNONCE