Nyhed

Live-streaming i 360 grader: Se koncert med Red Hot Chili Peppers på GAFFA.dk tirsdag aften

I morgen kan du live-streame Red Hot Chili Peppers’ Berlin-koncert på gaffa.dk.

Den 16. november giver Red Hot Chili Peppers koncert i Jyske Bank Boxen, men allerede i morgen, tirsdag den 6. september klokken 20 dansk tid, kan du varme op til koncerten med live-streaming af bandets Berlin-koncert på GAFFA.dk. Oven i købet i en speciel 360 graders version, uanset om du ser koncerten på computer eller telefon. Hvis du ser koncerten på din computer, skal du bruge nyeste version af Chrome, Opera, Firefox eller Internet Explorer, og hvis du ser koncerten på din telefon, skal du gøre det via seneste udgave af YouTubes app.

Sidste gang Red Hot Chili Peppers besøgte Danmark var til årets Roskilde Festival, hvor chili-drengene – desværre – fik lunkne karakterer af de danske anmeldere. Men egentlig er det fem år siden, at fans har kunnet opleve rockgruppen til en indendørs koncert i Danmark. Tilbage i 2011 besøgte Red Hot Chili Peppers Jyske Bank Boxen, da de var afsted på deres “I’m With You”-verdensturné. Og her stod det noget bedre til, end det gjorde til årets Roskilde Festival. GAFFA-anmelder Michael Jose Gonzalez kastede fire stjerner af sig og skrev:

“Red Hot Chili Peppers har i aften genvundet deres ære som live-navn og vist sig som et vitalt og vedkommende band, man ikke længere behøver frygte at tage til koncert med. Der er udvist ægte spilleglæde og begejstring, og det er bestemt en glæde at overvære bandets tilbagevenden til noget, der ligner tidligere tiders storhed. Det var ikke nogen uforglemmelig aften, men pebrene er bestemt hverken færdige med fyrre eller afskrevne som “has beens” endnu.”


Den 2. september påbegyndte Red Hot Chili Peppers den europæiske del af deres “The Getaway World Tour” i Budapest. Turneen, der er af samme navn som Red Hot Chili Peppers’ seneste studiealbum, har indtil videre fået fine anmeldelser. I juni, da “The Getaway” udkom, gav GAFFA-anmelder Jan Opstrup Poulsen albummet fire stjerner.

Lyt til Red Hot Chili Peppers' nyeste single, mens vi venter på koncerten tirsdag aften: 


 

ANNONCE