Nyhed

Bork Havn Musikfestival er klar med fire nye navne – blandt andre L.O.C.

Den vestjyske festival kan nu tilføje yderligere fire kunstnere til dette års festival.

Bork Havn Musikfestival kan nu tilføje yderligere fire navne til dette års festival. De nye navne krydrer dermed et program, som i forvejen indeholder Gulddreng, Kim Larsen & Kjukken, Gnags, Jacob Dinesen, Tørfisk, Tom Donovan og Madam Blå & PopRockerne.

 

L.O.C.


Den 28. oktober 2016 var det 15 år siden, at L.O.C. udgav sit debutalbum ”Dominologi”. Jubilæet blev markeret med fire koncerter i landets fire største byer og et nyt dobbelt opsamlingsalbum med titlen ”Anno XV”, der er en opsamling med 27 hits, som spænder over hele L.O.C.’s karriere. I den forbindelse havde han indspillet tre helt nye sange. Du kan læse GAFFAs anmeldelse af en koncert fra jubilæumsturnéen her.

 

Magtens Korridorer


Siden Magtens Korridorer tilbage i 2005 fik sit gennembrud, har bandet været ivrigt efter at udvikle sig selv. På numre som ”Pandora”, ”Imperiet falder” og "Giv mig en dag" virker det også til, at de igennem årene er vokset som musikere og sangskrivere. Én ting er dog helt sikker: Bandet besidder stadig det udtryk og den energi, som i sin tid gjorde dem til et af den danske musikscenes mest energiske live-navne. Du kan læse en anmeldelse af deres seneste koncert på Train her.

 

Boppin’B


Det tyske rock’n’roll band er endnu engang at finde på plakaten til Bork Havn Musikfestival, for første gang siden 2001. Boppin’B har siden 1985 kreeret deres helt egen fortolkning af rock’n’roll-klassikere kombineret med egne kompositioner. Det tyske band turnerer hvert år i både ind- og udland, hvor bandet supplerer sin optræden med akrobatiske bevægelser.

 

Folkeklubben


Folkeklubben har siden 2011 spillet omkring 600 koncerter på alt fra psykiatriske hospitaler til store spillesteder og en lang række festivaler. Sideløbende med sin hektiske turnéaktivitet var bandet i 2016 aktuelt med albummet ”Slå Flint”, som GAFFAs anmelder kaldte ”absolut fremragende” (læs hele anmeldelsen her). I år slår de et smut forbi Bork Havn Musikfestival torsdag den 3. august.

ANNONCE