Nyhed

Popstjernen forsøger sig på engelsk. Igen

GAFFA.dk - Alt om musik

I går offentliggjorde Medina i en live-video på sin Instagramprofil, at hun i løbet af de næste fire uger udgiver tre singler. Nu er den første på gaden.

Den nye single fra Medina er dog ikke så ny igen. Der er nemlig tale om en engelsk version af ”Det smukkeste”, som udkommer i hele verden under titlen ”Beautiful”.

Det er ikke første gang, Medina har forsøgt sig på engelsk - dog aldrig med den helt store succes. GAFFAs anmelder var i hvert fald ikke begejstret, da Medinas andet forsøg på et engelsk album Forever fik én enkelt stjerne, og den efterfølgende We Survive netop fik sneget sig op to stjerner.


We Survive var blandt andet henvendt til Medinas tyske publikum, men desværre måtte hun aflyse sin Tysklandsturné, der var planlagt til at have fundet sted i november 2016, på grund af manglende aktivitet på det tyske marked.

LÆS OGSÅ: Medina skyder sommeren i gang med ny single

Medina giver dog ikke op så let, for nu ser det i hvert fald ud til, at hun endnu engang satser på at få et hit i det store udland.


Udover ”Beautiful” kan Medina-fans også glæde sig til to andre singler, der kan forventes ude i løbet af den næste måneds tid. Den ene single bliver et cover af Rasmus Seebachs ”Natteravn”, og den sidste har sangerinden endnu ikke afsløret nogen detaljer om.

LÆS OGSÅ: Annoncerer stor Europaturné - koncert i Danmark

ANNONCE