Nyhed

FREM MED DANSESKOENE: Medina annoncerer karrierens største koncerter

Til foråret byder to danske arenaer velkommen til Medina

Det er 14 år siden, at Medina begyndte sin pop-dominans med albummet Velkommen til Medina, som blandt andet indeholdt hit-sangene ”Kun for mig”, ”Velkommen til Medina, ”Vi to” og ”Ensom”.

Nu er den 40-årige klubdronning klar til at tage sin karriere til nye højder, når hun i foråret 2024 spiller sine største koncerter i Danmark. Det sker i henholdsvis Royal Arena den 12. april samt i Djurslands Bank Arena den 19. april.

I løbet af sin karriere har Medina både markeret sig som soloartist og som en dygtig musikalsk partner.


Det har blandt andet ført til flere duetter med andre artister såsom Burhan G, Thomas Helmig og Hjalmer. Senest har hun udgivet singlen ”Lidt Endnu” med pop- og hiphopartisten D1ma samt singlen ”Love Isn’t Easy” sammen med den elektroniske popgruppe Kind Mod Kind.

Også på den danske live-scene har Medina markeret sig som en stærk performer gennem en årrække. I år var hun en del af lineuppet til Grøn Koncert og modtog blandt andet fem stjerner af GAFFAs anmelder Adam Bouttai for sin københavnske Grøn Koncert-optræden:

”Det er bare ultra tight leveret uden anelse af automatisering. Fremragende nærvær og storspil fra den mangeårige verdensmester i at gå nummer ét på de danske hitlister - og mere eller mindre samme placering, når man lytter på vandrørene på festivalpladsen. Kæmpe præstation. Kæmpe tilstedeværelse, Kæmpe vokalist,” lød vurderingen blandt andet.


Sidste år udkom desuden en dokumentar om Medina med titlen Medina: hele min historie, hvor seerne kunne komme bag rampelyset og opleve sangerinden fra en mere personlig vinkel. 

Det officielle billetsalg til forårets koncerter starter mandag den 9. oktober kl. 10 via Ticketmaster.

LEDER: ”Jeg havde lyst til at råbe undskyld på vegne af os alle”


ANNONCE