x

Medina flopper i Tyskland: Turné aflyst grundet manglende billetsalg

Medina flopper i Tyskland: Turné aflyst grundet manglende billetsalg

"Det går op og ned i showbusiness," udtalte Gasolin'-guitaristen Franz Beckerlee, da han opsøgte det lokale bistandskontor kort efter bandets opløsning i 1978. Nu kan Medina konstatere det samme, da hun netop har måttet aflyse sin kommende turné i Tyskland grundet svigtende billetsalg.

"I dag har vi, på trods af det gode vejr, dårlige nyheder. Desværre er Medinas turné i november 2016 aflyst på grund af manglende aktivitet på det tyske marked. (...) Medina vil vende tilbage til de tyske scener i 2017," skriver hendes tyske bookingbureau Selective Artists på Facebook.

Medina skriver dog på Facebook, at hun vil vende tilbage i 2017.

Medina udgav i februar det engelsksprogede album "We Survive", blandt andet henvendt til det tyske marked, hvor hun tidligere har haft top 10-succeser med sine første to engelsksprogede album, "Welcome to Medina" (2010) og "Forever" (2012). Det blev dog kun til en beskeden 39. plads på den tyske albumhitliste og i øvrigt en 20. plads på den danske.

GAFFAs anmelder Jens Dræby var heller ikke begejstret for "We Survive", som han tildelte to stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Det her er altså ikke rigtig et album, det er mest bare variationer af de samme tre-fire sange." Læs hele anmeldelsen her.

Medinas seneste danske single, "Forgabt (Jeg fucking elsker dig)" fra tidligere i år, har heller ikke kunnet leve op til fordums succeser. Singlen toppede på en 20. plads på hitlisten, mens de to forgængere, "Gi' slip" og "Når intet er godt nok" fra 2014, begge nåede førstepladsen.

Se musikvideoen til "We Survive":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA