Nyhed

Smukfest: Live Camp-programmet offentliggjort

GAFFA.dk – alt om musik

Programmet for den tre dages pre-festival på årets Smukfest, som går under navnet Live Camp er netop blevet offentligjort, hvor du kan høre 27 nye artister og bands.

Søndag den 5. august og mandag den 6. august er der 18 navne på programmet. Nogle navne, som er udvalgt af managers, bookere, festivaler og spillesteder som deres bud på de nye stjerneskud på den danske musikscene. Artisterne er følgende: 2nd strike, Gurli Octavia, Gwænno, Liive, Yulez, NordNordNord, Alexander Oscar, RigForEvigt, Boye & Sigvardt, The Vice, Simone Tang, L.T. Valentin, Lillevangen, Aisle, Fraads, Alcabean, Askling, Zookeepers og Huttub

Gurli Octavia debuterede sidste år med ep’en Philophobia og spillede på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder gav hende fem ud af seks stjerner og skrev følgende: "Octavia arbejdede på den måde i et spænd mellem skarptskårne og melankolske tekster, underspillet humor, en ydmyg attitude og en enormt venskabelig og afslappet karisma."

LÆS OGSÅ: Gurli Octavia cruiser i overhalingsbanen

Alexander Oscar spillede ligeledes på årets Spot Festival, en optræden som GAFFA tildelte fire ud af seks stjerner til og kaldte Oscar en musiker med et stort potentiale. Alexander Oscar har udgivet de to singler "Ocean View" og "Number", sidstnævnte som allerede er blevet streamet ni millioner gange siden udgivelsen i februar. 

LÆS OGSÅ: Fra Aarhus med kurs mod den internationale popscene

Rockbandet Alcabean udgav tidligere i år ep'en Head Down, som GAFFA kvitterede for med hele fem ud af seks stjerner til og skrev følgende: "Alcabean er måske ikke for alle, men inden for sit felt er kvartetten bestemt værd at holde øje med." 

LÆS OGSÅ: Wall of sound med melodisk tæft

Om tirsdagen byder Live Camp på finalen i årets udgave af KarriereKanonen arrangereret af Danmarks Radio P3 og P6 sammen med Bandakademiet og Smukfest. De otte finalister er følgende: Ravi Kumar, Shoko, Tobias Albert, Dusin, Elo, Aufori, More Blessings og Fravær.

Se det fulde program for Live Camp lige her

ANNONCE