Nyhed

Rick Astley åben for Foo Fighters-samarbejde

GAFFA.dk – alt om musik

Singer-songwriteren Rick Astley åbner op om et muligt samarbejde med rockbandet Foo Fighters i et interview med NME

Flere vil muligvis mene, at Rick Astley og Foo Fighters er et umage par, men de har i flere omgange været på scenen sammen, blandt andet på Astleys kæmpehit "Never Gonna Give You Up" under Summer Sonic Festival sidste sommer, se en video af deres fællesoptræden her

Nu åbner 80'er-stjernen Astley op om et muligt samarbejde med Dave Frohl & Co.: "Jeg ved, Dave Grohl er den type af person, som aldrig stopper med at gøre nye ting. Hør, jeg ville elske det. Selvsagt vil jeg det." udtaler han til NME.

Videre fortæller Astley: "Hvem kunne ikke tænke sig at mødes i et rum med Foo Fighters og sige "Allright, hvad skal vi finde på? Jeg tror de har jern i ilden." Astley ser dog også realistisk på det og mener, at Foo Fighters har nok på tegnebrættet lige for tiden. "Jeg tvivler på, at det vil ske, men man ved aldrig".

LÆS OGSÅ: Dave Grohl afslører grunden til, at han ikke bidrog som sangskriver i Nirvana

Soulpopsangeren Astley var 21 år gammel, da han i 1987 udgav debutsinglen "Never Gonna Give You Up". Singlen blev straks et kæmpehit og blev Storbritanniens bedst sælgende single i 1987 og gik nummer et i 16 lande. Sangen blev fulgt op af debutalbummet Whenever You Need Somebody, der solgte 15 millioner eksemplarer på verdensplan og gav Astley en Grammy-nominering for "Bedste nye kunstner”. I  2016 udgav han sit første album i 11 år, 50, og eftefølgeren Beautiful Life udkom den 13. juli i år. 

Til september gæster Rick Astley Danmark, når han lægger vejen forbi Store Vega den 23. og 24. september. Begge koncerter er udsolgt.

LÆS OGSÅ: Rick Astley giver dansk koncert – album på vej

ANNONCE