Nyhed

Hjalmer skriver rørende mindeord om Kim Larsen

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Større kærlighed fandtes ikke"

Flere af Kim Larsens børn og hans enke Liselotte har skrevet mindeord om ham på de sociale medier efter hans død sidste søndag. Nu har hans næstyngste barn Hjalmer, der som bekendt er fulgt i hans musikalske fodspor, også skrevet rørende mindeord. På Facebook og Instagram skriver Hjalmer blandt andet:

"Kære far.
Du sagde tit, at du havde haft noget så usædvanligt som en lykkelig barndom. Det kor tilslutter jeg mig i dén grad. Og tilføjer så også teenage- og voksenliv. Heldigvis sagde jeg det tit til dig selv, men det tåler uendelige gentagelser. Større kærlighed fandtes ikke, end den du øsede ud over mig og Lui dagligt og hele tiden. Tak for det og tak fordi “kurven” hos dig og mor var tom, for bedre sted at lande fandtes heller ikke. Jeres gensidige kærlighed var uendelig og misundelsesværdig og en af dem, som aldrig forsvinder."


Forleden skrev Larsens datter Alice Eva også smukke mindeord på Facebook, blandt andet disse:

"Min far var mit hjem, min tryghed, mit anker og min tømmerflåde. Min far gav mig den mest trygge, varme og lykkelige barndom... en barndom jeg af hele mit hjerte ville unde nogle af de mange stakkels børn i verden, der er fattige på kærlighed og omsorg!

Min far lærte mig altid at være sød over for andre mennesker og aldrig at dømme på forhånd, han lærte mig altid at hjælpe, når jeg selv var mere heldig stillet end andre, han lærte mig aldrig at være nærig, og han og min mor lærte mig at elske og respektere alle skæve eksistenser.


Min far lærte mig at have respekt for mine forældre og bedsteforældre og altid at hjælpe til... også selvom det ikke var en nødvendighed. Min far lærte mig i det hele taget de vigtigste menneskelige værdier, og det er en af de vigtigste byggesten i et menneskes liv!"

På Instagram har Larsens yngste barn, Lui, endvidere skrevet:

"Kære far.
Lørdag aften d. 29. september viste himlen sig fra sin smukkeste side. Det var en af de få solnedgange, som du ikke kaldte mig ud for at se, men jeg ved, at du lyttede, da jeg fortalte dig om den. Den var større end alt, ligesom dig. Vi ses, lille far! "Ja, heureusement, Lui", som du altid svarede."


Se de tre opslag i deres helhed nedenfor.

LÆS OGSÅ: Larsens søn Sylvester deler svære mindeord

Kim Larsen efterlod sig sin kone Liselotte og sine seks børn Pelle, Sylvester, Alice Eva, Molly, Hjalmer og Lui, som alle var ved ham i hans sidste stund.


LÆS OGSÅ: Kim Larsens enke takker for opbakningen

Kim Larsen bliver mindet ved en tv-transmitteret hyldestkoncert på Rådhuspladsen i København i aften.

LÆS OGSÅ: Programmet til Kim Larsen-mindekoncerten er komplet


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kære far. Lørdag aften d. 29. september viste himlen sig fra sin smukkeste side. Det var en af de få solnedgange som du ikke kaldte mig ud for at se, men jeg ved, at du lyttede, da jeg fortalte dig om den. Den var større end alt, ligesom dig. Vi ses lille far! "Ja, heureusement, Lui", som du altid svarede.


Et opslag delt af Lui Larsen (@luiklarsen) den

ANNONCE