x

Kim Larsens enke takker for opbakningen

Kim Larsens enke takker for opbakningen

Oven på den enorme opmærksomhed i form af blomster, Facebook-opslag, anekdoter og minder samt mediedækning af Kim Larsens død takker familien nu tilbage i en åben besked

Det er Kim Larsens impresario Jørn Jeppesen, der på Larsens Facebook-side har offentliggjort et brev fra Larsens enke Liselotte, som skriver:

"Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far."

Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg, der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve. Også selvom Kim selv ville have råbt “STOOOOP NU” for længst, og så tilføjet: “Man giver ikke en mand blomster”. 
Tak. 
Kærligst Liselotte"

LÆS OGSÅ: Hele Danmark hylder Kim Larsen i aften med mindeoptog

Liselotte Kløvborg mødte Kim Larsen i 1994 og er mor til hans to yngste børn, Hjalmer og Lui. Parret blev gift i 2001. Larsen har desuden sønnen Pelle fra sit kortvarige ægteskab med Mariann Herløv i slutningen af 60'erne og børnene Sylvester, Alice Eva og Molly med Hanne Qvist, som han var gift med fra 1973-1994.

LÆS OGSÅ: 70 grunde til at elske Kim Larsen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA