Nyhed

DEN SVÆRE KÆRLIGHED: Kind mod Kind og Medina mødes på ny single – hør den her

Kind mod Kind og Medina – et samarbejde, der stod skrevet i stjernerne

Den danske gruppe Kind mod Kind, der på fineste vis blander følsomme poptoner med et pulserende klubunivers, er tidligere blevet beskrevet som kærlighedsbarnet mellem Medina og When Saints Go Machine. Det er derfor et helt profetisk samarbejde, der udfolder sig på Kind mod Kinds nye single ”Love Isn’t Easy”, hvor ingen ringere end Medina er med som feature.

Den nye single udkom i fredags (den 26. maj, red.), ledsaget af en musikvideo, der visualiserer singlens tekstunivers. Her præsenteres en verden, hvor vi mennesker tager hjertesorg så seriøst, at der er blevet oprettet et decideret rehabiliteringscenter. Her danser nogen smerten ud, mens andre bokser, spiller skak eller sidder i samtaleterapi ledet af Medina og forsanger Julies.


Kind mod Kind stormede ind på den danske musikscene i 2022 med udgivelsen af deres debut-ep Kindmodkindmodkind…, og GAFFAs anmelder kaldte lytteroplevelsen for ”den blødeste bunkerfest, du længe har oplevet”. Debuten modtog fire ud af seks stjerner.

”Love Isn’t Easy” er andet 2023-udspil fra Medina, der tidligere på året udgav singlen ”Lidt Endnu”, der også findes i en version med rapperen D1ma. Det danske popikon kan opleves på blandt andet Tinderbox og Grøn.

Kind mod Kind kan opleves på et hav af danske festivaler, foruden allerede at have givet en femstjernet koncert under Spot Festival. Oplev Kind mod Kind på blandt andet NorthSide Festival, Roskilde Festival, Smukfest og Heartland Festival.

ANNONCE