Nyhed

Festivalen Atlantia Sommerlyd klar med årets program

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er højaktuelle popnavne på festivalens musikprogram

Atlantia Sommerlyd, der havde sin debut sidste sommer, har offentliggjort dette års program. Festivalen bliver afviklet den 20. og 21. august i Slagelse. På festivalens musikprogram finder man i år Lord Siva, Clara, Jung og Drew Sycamore (billedet).

Arrangørerne lader sig ikke skræmme af den restriktionsfyldte sommer, som vi går i møde, og de har i dén grad gåpåmod til årets event: ”Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Som organisation er vi drevet af nysgerrighed og skabertrang med ét enkelt ønske om at gøre en positiv forskel for dem, som besøger vores festival og til dem, som bidrager til at virkeliggøre den. Vi er utroligt spændte - det skal nok blive endnu en fantastisk festival i år,” fortæller Miguel Calderon, der er talsmand og booker for festivalen:


”Vi ønsker, at Sommerlyd kan blive en tilbagevendende begivenhed i mange år frem, og at Sommerlyd vil kunne bidrage til en ny positiv fortælling om Slagelse”.

Siden debuten med Brutal i 2019 har albumaktuelle Drew Sycamore efterhånden fået cementeret sig på den danske popscene med hits på stribe og senest sit anmelderroste andet album Sycamore, der fik fem stjerner af GAFFA. Man kan næsten heller ikke have undgået at høre Lord Sivas cover af Humørekspressens “Solhverv” i sommervarmen sidste år. Sangeren, der har tre albums og en række singler på bagen, står desuden også bag hits som “Oh My God” og “Paris”.

 Clara debuterede i 2018 med August Eighteen, som blev fulgt op sidste år af Growing Up Sucks. Den kun 20-årige sanger har allerede skabt sig et stort navn med numre som “Girl Like You” og “Nobody’s Lover” med Lord Siva. Da poptrioen Jung i marts sidste år udgav deres debutalbum Blitz, der indeholder kæmpehittet “Blitz Baby”, fik de de sjældne seks stjerner af GAFFA.


Billetsalget til festivalen er startet, og billetter kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival annoncerer ny koncert- og eventserie – se det fulde program 

ANNONCE