x
Freja: White Magic Spells

Freja
White Magic Spells

Freja: White Magic Spells

GAFFA

Album / White Magic Records
Udgivelse D. 09.10.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Det er fire år siden, at Freja Loeb udgav debutalbummet Odyssey. Hun har siden skrottet efternavnet og er nu tilbage med tre skarptskårne numre, der simrer af firsernostalgi og lyksalige danserytmer. Den gungrende intensitet er intakt, men udtrykket stikker ikke særlig dybt.

White Magic Spells lyder som soundtracket fra en letsindig ungdomsfilm. Den fjedrende Young Heart er budskabet om forbudt forelskelse indsvøbt i glatte effekter og et klimatisk omkvæd. Numrene er gennemsyrede af repetitive powerhooks, men selv efter mange gennemlytninger får de aldrig slået kløerne i hukommelsen. Udtrykket virker simpelthen for kalkuleret og formlen for let at gennemskue.

Den slæbende Ashes er mere rå i udtrykket med sine dirrende guitarstrøg, dominerende trommeslag og spæde korstemmer. Det giver teksten mere albuerum og bryder for et kort sekund med den kvælende forudsigelighed. Freja har derfor masser af råstyrke, men det er desværre ikke nok til at bære numrenes genkendelige strukturer ud af firserrutinen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA