GAFFA+ TILBUD!

Herunder kan du se de eksklusive musikevents og tilbud, du som GAFFA+ medlem kan benytte dig af.Vi glæder os til at møde dig til festivaller, musikevents og vores månedlige releasefest hvor vi fejre vores analoge magasin! 

GAFFA Shop 10%

At eje fysiske kopier af medier tilbyder en unik oplevelse, som ikke kan replikeres digitalt. Vinylplader giver en varm og rig lydkvalitet, der fanger det fulde spektrum af frekvenser og nuancer i musikken, mens CD'er og DVD'er tilbyder høj kvalitet lyd og video, som streamingtjenester ikke kan matche.

Hvis du værdsætter en høj kvalitet lytte- og seeroplevelse, samt en håndgribelig samling, som du kan holde og vise frem, er det bestemt værd at tjekke GAFFA shop ud! Her finder du et bredt udvalg af vinyl, CD'er, DVD'er og meget mere!

Som GAFFA+ medlem får du ALTID 10% rabat.
*gælder ikke pladespillere, højtalere og tilbudsvarer.

FÅ DIN RABATKODE

DEUTSCH AMERIKANISCHE FREUNDSCHAFT - AFHOLDT

Til Marts kan du opleve DAF feat. Robert Görl (Support Emmon) i Amager bio.
Som GAFFA+ Medlem får du din billet til 195,- inkl. gebyr.


DETTE ARRANGEMENT ER AFHOLDT

GAFFA-Prisen 2023 - AFHOLDT

Fantastiske optrædener, vigtige priser og stjerner på stribe. GAFFA-Prisen 2023 har det hele… og lidt til.

GAFFA styrer slagets gang, publikum bestemmer, og stjernerne leverer! Det er opskriften på GAFFA-Prisen, og i 2023 vender showet tilbage for fuld styrke, når vi præsenterer et formidabelt liveshow torsdag den 2. marts i Musikhusets Store Sal.

I en summende sal og foran rullende kameraer vil aftenens velkendte GAFFA-værter, Thomas Skov og Carsten Holm, sørge for sublim underholdning, vigtige interviews og uddeling af en masse flotte priser. Læs mere om showet, programmet og årets værter her.

 

GAFFA-Prisen 2023 ER AFHOLDT

OLIVER SIM (THE XX) - AFHOLDT

GAFFA+, BEAT og Empire Bio inviterer til et eksklusivt - gratis - arrangement i Empire Bio.

Den 18. oktober inviterer Oliver Sim, kendt som sangskriver og medlem af The xx, til det eksklusive event ’An Evening With Oliver Sim’ i Empire Bio. Her vil Oliver Sim vise sin nye kortfilm 'Hideous', spille sange fra sit nye album, blive interviewet på scenen og signere vinyler.

DETTE ARRANGEMENT ER AFHOLDT

KULTURSALONERNE GISSELFELD 18.-21. AUGUST- AFHOLDT

GAFFA+ inviterer dig med til Kultursalonerne på Gisselfeld, en jordnær slowfestival, hvor vi stikker fingrene i jorden, spiser den mad, der er hevet op af den, får nysgerrigheden til at spire og bliver klogere undervejs.

Kom og oplev storslåede koncerter, deltag i samtaler, der åbner nye verdener, og gå på opdagelse i klostrets viltre og stemningsfulde omgivelser, hvor der gemmer sig intimkoncerter og guidede ture.

Som GAFFA+ medlem sparer 20% på både dags- og partoutbilletter.

 

KULTURSALONERNE GISSEFELD ER AFHOLDT

BORK FESTIVAL 3.-6. AUGUST - AFHOLDT

Få 25% på din partout til festivalen i det vestjyske. Der er begrænset antal billetter, så skal du med til fest d. 3.-6. august så køb din GAFFA+ billet i dag.

 

BORK FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

GRIMFEST 4.-6. august - AFHOLDT

Danmark Grimmeste Havefest finder sted i Branbrand vest for Aarhus. Hør blandt andet Kellermensch, Blæst, Lydmor, Go Go Berlin og mange flere.


GAFFA+ medlemstilbud: spar 25 % på dagsbillet eller partout ved at benytte følgende rabatkoder:

GRIMFEST 2022 ER AFHOLDT

TØNDER FESTIVAL 25.-28. AUGUST - AFHOLDT

Legendariske Tønder Festival kan i år fejre 48 års fødselsdag og er dermed en af landets ældste musikfestivaler. Ud over en helt fantastisk atmosfære og naturskøn beliggenhed, kan du opleve et musikprogram der spænder bredt fra danske navne Calby, Rikke Thomsen og Ida Gard, til en lang række internationale navne inden for folk, country og roots musikken.

GAFFA+ tilbyder 20% rabat på køb af op til 2 partoutbilletter.

TØNDER FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

AIASOUND FESTIVAL 11.-13. AUGUST - AFHOLDT

Alle GAFFA+ medlemmer er tilbud at købe både enkeltdags- og partoutbilletter til årets AiaSound på ti-øren ved Amager Strand med 30% rabat. AiaSound spiller blandt andet Tiesto, Cheff Records, Tobias Rahim, Artigeardit, Hans Philip og Clara.

AIASOUND FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

SAMSØ FESTIVAL 20.-23. JULI - AFHOLDT

Spar 20% på partout billetten til Danmarks hyggeligste festival i juli på Samsø. Hør blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, JUNG, Tobias Rahim, Mads Langer, GNAGS, Magtens korridorer og mange flere. 

SAMSØ FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

GAFFA CAMP - Roskilde Festival 2022 - AFHOLDT

GAFFA Camp 2022 har ikke flere billetter, men få ledige telte til salg.
Du køber et opslået Easy Camp 3-personers telt i special camp east med adgang til bad i området der ligger tæt på Arena.

ROSKILDE FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

KLØFTEN FESTIVAL 23.-25. JUNI - AFHOLDT

Kom med til et brag af en jubilæumsfest når Kløften Festival holder 40 års jubilæum. Kom med til fest i Haderslev i juni med 20% på en partout billet. Hør blandt andet, Jada, Clara, D-A-D, Tessa, Suspekt, Andreas Odbjerg og mange flere. 

KLØFTEN FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

A COLOSSAL WEEKEND 19.-21. MAJ 2022

Få billet til udsolgte A Colossal Weekend, der har som erklæret mål at præsentere det bedste inden for den dystre og eksperimenterende del af rockgenren.

Det sker på Vega i København d. 19.-21. Maj 2022. Som medlem får du 100,- kr. i rabat på partout-billetten. 

A COLOSSAL WEEKEND ER AFHOLDT

SPOT FESTIVAL 6.-7. MAJ - AFHOLDT

Kom med til en af Danmarks vigtigste festivaler, hvor morgendagens stjerner udklækkes og shiner i Aarhus.

Som GAFFA+ medlem får du 100,- kr. i rabat på din billet. 

SPOT FESTIVAL 2022 ER AFHOLDT

DRÅBEN 15. APRIL - AFHOLDT

Kom med til kæmpe hiphop-koncert på Godsbanen i Aarhus, når GAFFA og Dråben-podcast præsenterer nogle af de største navne i dansk hiphop lige nu.

Som GAFFA+ medlem sparer du 25% på billetten.

DRÅBEN ER AFHOLDT