x
Palace Winter: Medication

Palace Winter
Medication

Palace Winter: Medication

GAFFA

Album / Tambourhinoceros
Udgivelse D. 02.10.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den dansk/australske duo Palace Winter, der består af sanger/sangskriveren Carl Coleman og pianisten og produceren Caspar Hesselager, EP-debuterer med Medication, der er en herlig og lovende sag bestående af fem numre fordelt over 28 minutter.

Coleman og Hesselager supplerer hinanden perfekt og fremtryller sammen et musikalsk univers, der både besidder en organisk varme og kølige, elektroniske klange. Mest vellykket er den tempofyldte og riff-mættede Menton, men også den mere dystre New Ghost er med sine blide, akustiske akkorder, fortryllende elektroniske flader og ikke mindst sit tilbagevendende riff af skønneste skuffe en trumf.

Mindre interessant er åbneren Time Machine, der nok er behagelig, men ikke rigtig rykker sig, og Woke In The Night, The Phone Was Ringing, der tager gentagne tilløb til noget virkelig smukt, men aldrig helt indfrier det gribende potentiale. Medication lukker og slukker med den stemningsfulde Stockholm, der alene i kraft af sit træge tempo og monotone baggrunds-lydtæppe fremstår som en storladen finale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA