GAFFA-Prisen 2024

GAFFA-Prisen er en af de mest hæderkronede og traditionsrige prisuddelinger på hjemlig grund, og priserne er blevet uddelt siden 1991. Fra 2010 ved større gallashows. GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af dig, der streamer, køber, lytter, griner, græder og forbruger musikken på daglig basis. Med andre ord - du har magten!

Personlige overrækkelser

GAFFA-Prisens gyldne G'er bringer ofte særligt store smil med sig hos modtagerne, fordi det netop er deres fans og de musikalske storforbrugere, der er med til at give dem denne hæder.

I år har vi valgt at bygge afsløringerne op omkring en personlig overrækkelse af GAFFA-priserne samt videopræsentation og videointerview med de vindende kunstnere.

Se alle overrækkelserne her

Lasse Dein er vært ved årets digitale GAFFA-Prisen 2024

Lasse vil overraske vinderne, overrække dem de gyldne G'er, fange deres reaktioner - og filme det hele!

GAFFA-Prisen-afstemningen er slut, og i år har vi allieret os med den populære satiriker Lasse Dein, der sammen med et videohold vil overraske vinderne, som vi har lokket i baghold, og overrække dem de eftertragtede gyldne G'er.
 
Adskillige tusind GAFFA-læsere har stemt i de i alt 12 kategorier, og resultatet bliver afsløret i de kommende uger på GAFFA.dk og GAFFAs Instagram og Facebook.

Se teaseren på det digitale GAFFA-Prisen 2024 lige her ↓

De nominerede er ...

Afstemningen til GAFFA-Prisen 2024 er slut, her kan du få det fulde overblik over alle de nominerede.

De nominerede