x
Adele: 25

Adele
25

Adele: 25

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 20.11.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Så landede det endelig, Adeles tredje album, som man næppe fornærmer nogen ved at kalde en af de mest imødesete plader i nyere tid. Og lever det så op til forventningerne?

Ja, det gør det faktisk. I hvert fald, hvis man forventede mere Adele, som vi kender hende, for 25 er et album, der ikke byder på de vilde overraskelser, men i stedet holder fokus på den gode sang og selvfølgelig Adeles imponerende stemme, pakket ind i yderst smagfuld produktion.

Det er de nedbarberede, klaverbårne ballader som All I Ask og rørende Remedy, hvor Adeles stemme melder sig med en fyldighed som en strygersektion, der tager de helt store stik hjem. Den inderlighed, hvormed When We Were Young leveres, er decideret gåsehudsfremkaldende og et tydeligt bevis på, hvorfor Adele Atkins har opnået den status på musikscenen, hun har.

Hello er stadig en stærk sang, mens den Max Martin/Shellback-producerede Send My Love (To Your New Lover) slår et lille skår i den ellers helstøbte albumoplevelse, hvor den charmerende, Girl From Ipanema-assorierende Million Years Ago og afslutningsnummeret Sweetest Devotion stikker mere positivt ud.

Adele har uden tvivl lavet det album, hendes mange fans har gået og ventet på, og udgivelsestidspunktet er ikke kun perfekt, fordi julesalget ligger lige rundt om hjørnet (pigen sælger jo rent faktisk stadig plader), men også fordi sangene har samme effekt som stearinlys og en varm dyne i vinterkulden. Romtoddyen og den flammende pejs er det op til nogle andre at levere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA