x
The Vamps: Wake Up (Deluxe)

The Vamps
Wake Up (Deluxe)

The Vamps: Wake Up (Deluxe)

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 27.11.2015
Anmeldt af
Ida Borchersen Hansen

Det unge britiske popband The Vamps' andet album må siges at være en variationsfattig oplevelse med enkelte højdepunkter.

Et af højdepunkterne er Windmills, fordi det ikke bare er traditionelt sunget tekst, men har lidt rap i sig, hvilket er en god variation. Nummeret får mere kant, og sammen med rytmen springer det én i ørerne.

Omkvædet i Burn gør, at det skal nævnes som et af de gode numre. Der er massevis af energi, og med rytmeguitaren er nummeret et hit.

I Worry har bandet en god opbygning. De går fra en helt stille start, som udvikler sig med trommerne og giver et mere upbeat nummer. Omkvædet får os dog tilbage i en tung fornemmelse, men det skaber et godt klimaks.

Der er ingen tvivl om, at albummet er velproduceret, og bandet har deres teknikker i orden. De giver plads til hinanden, og vokalen bliver ikke overdøvet af, at alle vil høres.

Men hvis man laver et album, og endda et deluxe, så skal der være mere variation i numrene til lytteren. At bruge den samme synth-lyd giver ikke et kendetegn, men en "ikke nu igen"-følelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA