x
Troye Sivan: Blue Neighbourhood

Troye Sivan
Blue Neighbourhood

Troye Sivan: Blue Neighbourhood

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 04.12.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Australske Troye Sivan kommer fra generationen af unge YouTube-sangere. Med sin sukkersøde vokal har han skabt et debutalbum, der fremlægger ungdommens kvaler i et blankpoleret popunivers, hvor skræddersyede, sødmefulde melodier fylder rammerne. Musikken stikker dog alligevel dybere end jagten på den næste radiosingle. 

Den rolige Bite indledes af sitrende AutoTune-kor og kulminerer i elektronisk eksperimentering. De mange elektroniske elementer, der ulmer under de fleste numre, står i skarp kontrast til Sivans uskyldsrene og melankolske vokal. Den energiske Youth lyder som en frisk opfølger til hitsinglen Wild, mens kærlighedsballaden Talk Me Down lyder som junior-udgaven af en Sam Smith-sjæler. 

De mørke elektroflader skaber tyngde i numrene, og det klæder den unge sanger. Det er til gengæld ikke alle numre, der er lige vellykkede. Den klichéfulde duet Heaven domineres af gentagelser og et knap så vellydende vokalsample. Når det er sagt, er enkle skævskud også i orden for en sanger, der har tiden foran sig. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA