x
Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra: If I Can Dream

Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra
If I Can Dream

Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra: If I Can Dream

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 30.10.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Omtrent lige så obligatoriske, som de hvide buksedragter var i The Kings senere år – ja, lige så selvskreven er undertegnedes Nej-hat under anmeldelsen af nærværende "nye" album med Presley. "Elvis is back with a brand new album," skriger postulatet fra en sticker på udgivelsens omslag – upåagtet at manden døde i 1977.

Havde der da så bare været tale om "glemte" studieoptagelser, en fed liveoptagelse fra arkiverne eller hvad ved jeg. Men nej. I stedet har enken Priscilla Presley givet producer Don Reedman lov til at lade det navnkundige Royal Philharmonic Orchestra lægge nye, symfoniske spor på velkendte indspilninger med Presley – fra Love Me Tender fra '56 op til Presleys 1973-version af James Taylors Steamroller Blues.

Orkestret udfylder rollen upåklageligt, og det er altid en fornøjelse at lytte til Elvis. Hvilket imidlertid ikke ændrer på indtrykket af If I Can Dream som en i bedste fald overflødig udgivelse, som nok skal generere nogle dollars, men til gengæld ikke lægger en tøddel til Presleys prægtige, musikalske eftermæle.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA