x
Lissie: My Wild West

Lissie
My Wild West

Lissie: My Wild West

GAFFA

Album / Cooking Vinyl
Udgivelse D. 12.02.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Hvor vil Lissie gerne hen rent musikalsk med dette album? Det er ikke den personlige americana-plade, som singer-songwriteren utvivlsomt har format til at stykke sammen og det er heller ikke en storladen pop-plade à la Sia og Adele, for til det mangler der et minimum af mindeværdige hooks og en anelse mere kant end det, man kan finde på My Wild West. Lissie er lige så meget i øst, som hun er i vest, og det ender i et knaldhamrende ligegyldigt album uden retning eller ambitioner.

Hero rimer på zero og den nærværende dybde, man kunne glæde sig over på de tidligere udspil Catching A Tiger og Back to Forever findes kun pletvis på det nye album. Sun Keeps Risin' er en yndig lille inderlig ting drevet af klaver, guitar og Lissies stemme, når den er absolut bedst og vaklende. Også den efterfølgende Don't You Give Up On Me lyder som et opstemt album med countrypop, der kunne have været.

Desværre er de små lyspunkter pakket godt og grundigt ind i et sølle forsøg på at lyde som noget populært og velkendt. Lissie får nok ikke mange flere fans med My Wild West, men hendes sange skal nok finde vej til diverse acoustic afterparty- og kaffepause-playlister.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA