x
Astrid S: Astrid S

Astrid S
Astrid S

Alt er sikkert med Max Martin

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 20.05.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Som et af de nyeste skud på den velansete skandinaviske scene af elektronisk pop-musik står norske Astrid S med opfølgeren til de blogbuzz-venlige singler Hyde og 2AM. Den selvbetitlede debut-ep har byttet de mere udforskende producere væk til fordel for en træfsikker Max Martin-lyd, der er mere til radio end til internettet.

Hver af de fem sange står i nogen grad ud fra hinanden og har alle et umiskendeligt pop-potentiale, der trænger gennem ep'ens overordnede dramatiske energi. Den Martin-producerede Hurts So Good står som en selvfølgelighed klarest, med et seværdigt hook og en overpoleret lyd. Efterfølgende ligger Jump som et relativt spændende destillat på MØs semi-trap-lyd.

Astrid S er bare ikke overbevisende nok på ep'ens fem numre. Det lyder voldsomt meget som nogle sange, der tilfædligvis bare er endt i munden på den tidligere vinder af Norges Pop Idol og ikke som et velykket forsøg på at stå selv som soloartist. Hver sang excelllerer i at gøre det, de skal som popsange og som del af en helhed med opløftende skandinaviske melodier og amerikanske trommemaskiner. Astrid S stiller bare ikke kunstneren ud fra mængden af lignende elektronisk pop.          


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA