x
Gold Panda: Good Luck And Do Your Best

Gold Panda
Good Luck And Do Your Best

En slentretur ned ad Sample Allé

GAFFA

Album / City Slang
Udgivelse D. 27.05.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Der er næsten en skam at kategorisere Gold Panda som blot elektronisk musik. Den britiske musikmager har for længst bevist, at hans musik er skræddersyet til live med den genredefinerende Akai MPC trommemaskine og et arsenal af liflige samples og musikbidder. Nu efter adskillige rejser og omveje i Japan er Gold Panda klar med opfølgeren til 2013's Half Of Where You Live. Albummet er levende, omflakkende og svært at indfange som meget mere end en rodet mosaik af nostalgiske varme farmer.

Der er ganske elegant lykkedes for Gold Panda at bringe sine tidligere udgivelser sammen i en pærevælling, som er mærkbart mere tålmodig og beregnet til omtanke i stedet for omdans. Tænk det nye fra Den Sorte Skole med et bevidst benspænd i Gold Pandas sample-pad og knap så bredt favnende. Flere af stykkerne på Good Luck and Do Your Best lyder som tonsvis af glemte gameshow-jingles og hjerneklæbende sitcom-introsange.

Desværre binder Gold Panda sig ikke til én vision for albummet og lytteren ruskes derfor lidt for meget rundt i den flygtige trance. Når danseskoene en gang imellem bliver kridtet, er det med vekslende succes som på den hidsige Song For A Dead Friend eller Halyards' monotone techno-beat. Good Luck lyder dog i sidste ende mest som en genbrugsforretning med rare uopdagede minder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA