x
Døsig indiestøj

Masasolo, Musik i Lejet, Bodegaen, Tisvildeleje

Døsig indiestøj

Anmeldt af Sara Elisabeth Nedergaard | GAFFA

Morten Søgaard & co. præsterede at fremføre en noget middelmådig, døsig koncert på første dag af Tisvildeleje-festivalen Musik i Lejets første dag.

Under en blodrød baldakin står fire fyre klar på scenen 20.30 på Tisvildelejes Bodega-scene. Det vil være synd at sige, at teltet koger: Småbørn render rundt om publikums ben, de gravide står i baggrunden, og øldrikkerne/rygerne/de ældre har taget plads ved teltets langborde op ad siderne, flankeret af fadøl og fish’n’chips.

Med trommer, keys/synth, bas og guitar/vokal starter Masasolo aftenens koncert med en lang intro, der slår tonen an for de kommende 40 minutter: Lidt støj-psych-agtig stemning blandet med indiepop, og desværre uden særligt meget kant.

Hittet ”How It Feels” er ikke et hit for ingenting, men formår stadig ikke at få gang i dansefødderne, trods den nærmest Thomas-Troelsen-i-Superheroes-dagene-agtige stemning. Den nye single ”Ordinary Day”, skæringen ”On My Own” eller slutsangen ”My Medicine” formår heller ikke at komme ud over stepperne. En versionering af The Kinks’ ”You Really Got Me” fremstår også helt malplaceret og genrekaotisk.

Det virker lidt, som om Søgaard har en vision med sin musik, der bare aldrig helt når i havn (geografisk placering meget apropos): Lidt støj, lidt pop, lidt indierock, lidt (for meget) dansk accent, lidt Phoenix og Thomas Troelsen. Og for lidt nerve. Det var sgu bare lidt kedeligt.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA