x
Diverse kunstnere: Trolls (Original Motion Picture Soundtrack)

Diverse kunstnere
Trolls (Original Motion Picture Soundtrack)

Så hellere en smølfe-cd

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 26.09.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Vi skal bare have Pharrell-pakken, så de små nostalgiske troldefigurer kan blive lige så populære som minions, var der nogen, der sagde. Og så kom Justin Timberlakes Can't Stop This Feeling springende frem fra sit skjul og blev næsten lige så stor en landeplage som Happy. Soundtracket til Trolls i sin engelske udgave afslører, at den kommende film på en eller anden måde er en musical, der fremfor en masse ny musik låner rask væk af Simon & Garfunkel, Cyndi Lauper og danske Junior Senior. Dårligt.

De tøre og ligegyldige cover-versioner står i kø og placerer sig kun akkurat over trælse chipmunk-versioner. Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Gwen Stefani og Justin Timberlake synger med på størstedelen af sangene, fordi de også er stemmerne til de små potentielle pengemaskiner. I det ene øjeblik har de det sikkert sjovt og festligt med Mo' Money Mo' Problems og i det andet er de bedrøvede med en øm akustisk duet på True Colors. Det hele er en sygeligt tynd lytteoplevelse fuldstændig blottet for kant, og man tørster efter noget rigtig musik at skylle ned med.

Soundtrack-albummet sørger for, at man umuligt kan lytte til det som en helhed. De fleste sange lyder halveret og vitterligt skåret ned til laveste fællesnævner, mens Ariana Grandes They Don't Know og Gwen Stefanis What U Workin' With lyder som de sørgelige rester fra et album, der ikke rigtigt var råd til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA