x
DNCE: DNCE

DNCE
DNCE

At høre musik for sjov

GAFFA

Album / Republic
Udgivelse D. 18.11.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Hvis man kan abstrahere fra den lidt hidsige branding af noget der prøver at være et teenpop-RHCP men istedet er en fjollet løsluppen afart af Maroon 5, så vil DNCE være et rigtig fint bekendtskab. Her er en nogenlunde sammenhængende plade, med sange som gør sit bedste for at bryde med den overproducerede weltschmerz, der overskygger en stor del af radio- og streamingfladerne.

Den schtick som Joe Jonas-bandet viftede med på den legesyge førstesingle Cake By The Ocean er fremme i stor stil på flere af albummets tracks. Mest markant er Doctor You, der for alvor bruger den koncertvenlige korsang til en kæk lille reference til Doctorin' the Tardis af KLF. Og råbekoret er bandets stærkeste våben mod Jonas' aggresivt anonyme vokal. 

Første halvdel af det selvbetitlede album, havde været en mesterlig ep, men sangene falder langsomt fra hinanden efter den enfoldige Good Day, den lidt opgivende dance-ting Naked samt en kedelig boyband-sjæler i Truthfully. Til sidst når Joe Jonas og Co. finder schticken frem igen er man på sikre dansefødder og klar til anden omgang med spas-musik, Body Moves og DNCE. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA