x
Wolf Alice: Visions of a Life

Wolf Alice
Visions of a Life

Britisk guitarrock med masser af fine facetter

GAFFA

Album / Dirty Hit
Udgivelse D. 29.09.2017
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Den engelske kvartet Wolf Alice følger op på deres varierede og glimrende debut ved at spille på deres styrker og så lige skubbe yderpolerne.

Tag for eksempel førstesinglen Yuk Foo, der er to minutters højspændt guitar-vitriol og hold den op imod Don’t Delete the Kisses, der er et sfærisk og stemningsfuldt nummer, hvor tankerne glider i retning af Cocteau Twins.

Derudover finder man numre som Formidable Cool og Beautifully Unconventional, hvor bassist Theo Ellis i den grad får lov til at drive Elastica-swingende popnumre frem med vuggende basgange.

Fikspunktet for Wolf Alice er Ellie Rowsells vokal, der formår at gå fra ganske tyst til næsten primalskrigende – begge med stor effekt, bakket op af et virkelig velspillende band. Hele spektret får man på titelnummeret, der lukker albummet med grunget tyngde og næsten 70'er-rocket power.

Wolf Alice er stadig et band med et overraskende varieret lydbillede for et klassisk britisk rockband – og vingefanget virker kun til at blive bredere og bedre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA