Rasmus Seebach: Før Vi Mødte Dig

Rasmus Seebach
Før Vi Mødte Dig

Intet nyt er godt nyt fra Sympatiske Seebach på formfuldendt familiealbum

GAFFA

CD / ArtPeople
Udgivelse D. 24.11.2017
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, at Rasmus Seebach er blevet far, er man ikke i tvivl længere, efter at have haft popsmedens femte album i eget navn i ørerne. Før Vi Mødte Dig er tilegnet sønnen Holger, og som titlen antyder, består pladen af en række musikalske fortællinger fra Seebachs liv, som det så ud i tiden, før han kunne kalde sig far.

Det kunne måske blive lidt kvalmt, men hvis man ser bort fra rammefortællingen med de små monologer til sønnen, indeholder albummet som sådan en række fine og velproducerede popsange.

Den meget fine Farfar Sang er Seebach, når han er mest rørende, også duetten med far Tommy på Andeby er utrolig veleksekveret, mens Livets Melodi og Først Lige Begyndt er ørehængere af den kaliber, brødrene Seebach efterhånden har gjort til deres varemærke. I den anden ende af spektret trækker Luk Det Ned og latin-influerede Kæreste nedad i forhold til det samlede indtryk.

Selvom det ville være spændende med lidt musikalsk fornyelse, er intet nyt i dette tilfælde godt nyt fra evigt Sympatiske Seebach. Det er med andre ord hverken nyskabende eller raketvidenskab, der præger Før Vi Mødte Dig. Til gengæld er det solid, ærlig og oprigtig popmusik, som sønnike såmænd ikke behøver blive pinligt berørt over, når han er gammel nok til den slags, og som mandens mange fans kan glæde sig over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA