x
Juicy J: Rubba Band Business: The Album

Juicy J
Rubba Band Business: The Album

ANMELDELSE: Old-school sydstatstrap uden den store variation

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 08.12.2017
Anmeldt af
Ole Rosenstand Svidt

Juicy J må beskrives som en garvet mand i gamet, med sine mere end 25 år på bagen som del af crew’et Three Six Mafia og senere hen solo. Opskriften har alle dage været basbårne bangers uden alt for mange bekymringer.

Rubba Band Business: The Album – som er album-opfølgeren på de Lex Luger-producerede mixtapes af samme navn – tages lytteren med på en tour de force gennem trapgenrens hedonistiske og overfladiske tekstunivers. J fører an med sin kodein-karakteristiske levering og flow, på en lydside der er udarbejdet efter en ufejlbarlig 808-formular, og det er sværvægtere som blandt andre Metro Boomin, Mike Will Made It og føromtalte Lex Luger, der står bag.

Gæstelisten må siges at hælde mod det endog meget forudsigelige, med besøg fra bl.a. Wiz Khalifa, Offset og Ty Dolla $ign, men sådan skal det være, når man ruller med en af de helt tunge drenge blandt trap-pionererne. Der er ikke kæmpe variation i stil eller form, men er man til sydstatstrap af den old school slags har The Juice Man ganske givet leveret en bundstabil omgang til dine subwoofers.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA