x
RoseGold: Adventures In Odyssey

RoseGold
Adventures In Odyssey

Roser uden torne

GAFFA

Album / Force One Music
Udgivelse D. 01.01.2018
Anmeldt af
Anne-Mai Vig Mott

Den dansk/britiske duo RoseGold sparkede 2018 i gang med udgivelsen af debutalbummet Adventures in Odyssey på højhellige 1. januar. Med en tydelig forkærlighed for Drake og deslige rider de to brødre, Joshua og Ephraim Duncan, med på bølgen af slesk og dryppende r&b bygget op omkring fængende metervare-beats.

Attituden og flowet fejler ikke noget, og med rigeligt luft på stemmen og en charmerende britisk udtale formår de da også at charme sig en god del ad vejen. Derfor er det ikke desto mere ærgerligt, at de fleste numre på debuten er ved at drukne i smagløse klichéer om "niggas", "bitches" og "money".

Åbningsnummeret ”Music Molly” starter lovende, men slæber sig drævende igennem det intetsigende omkvæd, hvor ordene ”Do you really know what this music means to me” kører i ring dopet op på AutoTune.

”Head Over Heels” og ”Hidden Treasures” er for mig et par lyspunkter på pladen, men generelt bliver der satset alt for lidt, og titlen til trods er det alt andet end eventyrlyst, der karakteriserer numrene.

Adventures in Odyssey viser et klart potentiale, men det ville klæde RoseGold at give teksterne lidt mere opmærksomhed og være mere ambitiøse rent melodisk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA