x
Nipsey Hussle: Victory Lap

Nipsey Hussle
Victory Lap

ANMELDELSE: Vestkystens gør-det-selv mand

GAFFA

Album / Atlantic Records
Udgivelse D. 16.02.2018
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Lige siden Jay-Z købte 100 eksemplarer af Nipsey Hussles 100-dollar-mixtapes, blev den ranglede Snoop Dogg-imitator taget alvorligt på egne præmisser. Selvom Victory Lap i princippet er et debutalbum, er det også en klar fortsættelse af 10 års maratonløb med flere fortsættelser end egentlige begyndelser – se bare titlerne “Blue Laces 2” og “Key 2 Da City 2”.

Nipsey er ikke den bedste tekniker eller vælger revolutionerende beats. Alt er klassisk vestkyst med skrigende synths og med markante, halvråbte udmeldinger i hver en artikuleret sætning – bare lyt til DJ Khalil-singlen “Rap Niggas” og få en ide om standpunktet. Men det er samtidig her, at vestkystens gør-det-selv mand er i sit es.

Kendrick Lamar er mere med af navn end af gavn på den tilbagelænede “Dedication”, mens synergien er i top, når YG og Nipsey deler i baggården på den fantastiske “Last Time That I Checc'd“. Det er ikke et oversolgt produkt fra den entreprenante rapper. Det er alt, hvad der bliver lovet til en ordentlig pris.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA