x
Car Seat Headrest: Twin Fantasy

Car Seat Headrest
Twin Fantasy

Genindspilning af kultklassiker

GAFFA

Album / Matador
Udgivelse D. 16.02.2018
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Will Toledo holder sin høje kadence og er klar med endnu et album, men samtidig er Twin Fantasy også en tidsmaskine. Albummet er nemlig en genindspilning af hans 2011-album af samme titel, nu med undertitlen Face to Face.

Derfor tjener Twin Fantasy både som eksempel på Car Seat Headrests nuværende position som anmelderrost indiedarling og som et kuriøst blik ind i hovedet på den dengang 19-årige Toledo.

”Give me Frank Ocean's voice and James Brown's stage presence. I’ll be your rock god” lyder det profetisk og/eller ironisk på Cute Thing, hvor der bliver lo-fi larmet igennem, for trods Toledos nye status er skramlet så udpræget hans go-to produktion, uden at det virker tyndt eller spagt.

De i forvejen lange numre har fået en ekstra tand og er tilføjet godt 10 minutter til spillelængden og giver ekstra plads til at folde albummets sammenkædede numre sammen. Fra den synth-drevne Nervous Young Inhumans til det 16 minutter lange epos, Famous Prophets (Stars), der i sin variation nærmest er et værk i sig selv.

Det er fascinerende at høre en kunstner genfortolke sine egne mørke teenagetekster og særligt så ambitiøst et værk som Twin Fantasy.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA