x
Lil Xan: TOTAL XANARCHY

Lil Xan
TOTAL XANARCHY

Xanax-boblerier og ligegyldig trap

GAFFA

Album / Columbia Records
Udgivelse D. 06.04.2018
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Diego Leanos er et perfekt eksempel på den gamle sure rap-gardes yndlingsaversioner, når de kigger over grøften til de såkaldt depressive Cloud-rappere: Endnu en ung, hvid, Xanax-misbrugende fyr med tatoveringer i ansigtet og et (indtil videre) “Lil”-navn, der synes, 2Pac er lidt kedeligt. Det er op ad bakke for nogle, men også lige i andres kram. "Betrayed" har under alle omstændigheder sat Xan på landkortet med enstavelsesrim og misogyne repetitioner i det uendelige.

Producerne Bobby Johnson og DJ Fu er de primære bagmænd bag de udflydende, simple synths og boblerier, som den unge rapper forsøger sig over. Dødpande-omkvædene kører igennem numre som “Wake Up” med Lil Xans ligegyldige leveringer, som formår at agere tonedøvt trods den heftige brug af autotune.

2 Chainz og drengene fra Rae Sremmund sikrer en stjernestatus, men formår ikke at hæve niveauet synderligt, mens man higer efter YG’s ene vers på “Round Here” for en lille smule kvalitet. Det er vand på møllen til Royce Da 5'9-argumenterne om det lave niveau, når Xan bidrager med så lidt til genren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA