x
Thirty Seconds To Mars: America

Thirty Seconds To Mars
America

Gammelt hysteri i mislykket hamskifte

GAFFA

Album / Interscope
Udgivelse D. 06.04.2018
Anmeldt af
Jens Dræby

Jared Letos hysteriske stadion-emo får desværre ikke sit afgørende nybrud ved at tilføje en højere grad af poleret elektronisk produktion til sit selv-vigtige og i sidste ende prætentiøse udtryk. Man må bifalde dedikationen til det meget ensporede udtryk med en storskrålende frontmand, for særligt på America fornemmer man, at musik, der trækker på nyere hiphop og pop trænger til nuancer og et skridt væk fra more-is-more.

De, som holder hysteriet ud til niende sang, vil høre, hvordan "Dawn Will Rise" og efterfølgeren "Remedy" føles som en længe ventet mulighed for at puste lidt ud og samtidig også høre, at elektronikken har sin velfortjente plads hos millennialernes U2. Inden da er der bare meget mere af det samme med lidt kant og kedsomhed i form af uoplagte gæsteoptrædener fra Halsey og en A$AP Rocky, der er inde i en stime af dårlige musikalske beslutninger. 

Hvis bare Leto og co. ville skrue lidt ned for udtrykket og stadion-ambitionerne som Gaga og Minaj, kunne bandet bygge sig et stærkere fundament og måske lave nogle bredere elektroniske tracks og blive mere som et nutidigt AFI. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA