x
Anne-Marie: Speak Your Mind

Anne-Marie
Speak Your Mind

Miss Mainstream

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 27.04.2018
Anmeldt af
Trine Agathe Østergaard

Det er store kræfter, der ligger bag Anne-Maries debutalbum. På den lange liste af sangskrivere og producere er både Ed Sheeran, Julia Michaels og stjerneproduceren Steve Mac. Derfor kunne man håbe på, at Anne-Marie virkelig ville servere en lækkerbisken af en debut.

Men desværre er der mere fast food-kæde end gourmetrestaurant over Speak Your Mind. Pladen indeholder en håndfuld af Anne-Marie tidligere hits som ”Alarm”, ”Ciao Adios” og ”FRIENDS” – og ej at forglemme ”Rockabye” – der alle er gennemsnitlige gode popsange, men samtidigt fremstår ret upersonlige.

Det smager alt sammen okay, men det er tomme kalorier, der kun går ud på, at flest mulige skal fortære det uden mavekneb. Oversat til musik-regi består pladen af tidstypisk tropisk EDM-pop, hvor den kunstneriske vision er at få en top ti-placering på hitlisterne.

Det efterlader én med et uklart billede af, hvem hende Anne-Marie egentlig er, og selvom hun forsøger at iscenesætte sig selv som en no-bullshit-diva på numre som ”Bad Girlfriend”, så falder Anne-Marie gang på gang i den klassiske hvad-folket-vil-ha’-fælde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA