x
Jay Rock: Redemption

Jay Rock
Redemption

ANMELDELSE: TDE’s hemmelige våben

GAFFA

Album / Top Dawg Entertainment
Udgivelse D. 15.06.2018
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Jay Rock er klart den mindst hyldede kunstner på TDE-plakaten, selvom hans indsats i det store og hele gav det lille selskab momentum og åbnede døren for Ab-Soul, Schoolboy Q og ikke mindst Kendrick Lamar. Men det ændrer sig måske nu med tredje officielle album, der i den grad cementerer den erfarne westcoast-rappers talent.

Erfaringerne tæller ikke kun musikverden – også hans alvorlige motorcykelstyrt giver stof til eftertanke på Redemption. Han bruger det og bandefortiden i Watts som brændstof til fortællinger fra begyndelsen i “The Bloodiest”. Og så lader han stjerneproducere som Boi-1da, Cardo og Hit-Boy finde deres bedste og mest beskidte beats frem. Genbrugen af den effektive “King’s Dead” kan tilgives, når vi også får numre som OSOM, hvor J. Cole dukker op, og "ES Tales" med Super Mario-samples.

Den gloværdige og horngjaldende “Win” understreger konklusionen: Kom af vejen, for Jay Rock vinder her! Med Kendrick i baggrunden og en stak tsunami-beats er rapperen er i konstant udvikling og bliver fortsat bedre og bedre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA