x

The Oceans
EP 1

ANMELDELSE: Vellykket, britpoppet debut-ep tegner lys fremtid

GAFFA

EP / Stripped Down Records
Udgivelse D. 20.08.2018
Anmeldt af
Line Kaspersen

Den instrumentale ”Intro” med de dybe trommebeats og drømmende synthesizers åbner op for The Oceans’ lydunivers og hermed for den københavnske duos debut-ep. Herefter viser Dan Joe og Linus Valdemar deres fulde potentiale med ”My Copenhagen Love”, et up-tempo nummer, hvor lytteren får svært ved at sidde stille, og som har potentiale til at blive et vaskeægte radiohit med den fængende melodi og tekst. Herefter kommer vi ned og sidde igen med ”She”, som er et af de mere afdæmpede numre på pladen.

Det er ikke et helt ukendt lydunivers, som The Oceans åbner op for, hvor tankerne straks føres hen til britpoppens storhedstid i 90’erne med en knivspids af elektroniske elementer. Den knap 23 minutter lange ep med de seks tracks er spækket med flere energifyldte og dansable numre. Dog er der også nogle sange, som svæver hen i det uvisse og hurtigt ender i glemmebogen igen – heriblandt den førnævnte ”She”.

Pladen bliver lukket med et brag med ”Song To Molly”, hvor der bliver sunget linjen: ”I feel so alive” – og i live, er også det man føler, når man hører dette glædesfyldte afslutningsnummer. Alt i alt en vellykket debut-ep fra The Oceans. Jeg glæder mig til at høre endnu mere fra drengene, og hvad deres musikalske fremtid vil bringe.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA