x
Eagle-Eye Cherry: Streets Of You

Eagle-Eye Cherry
Streets Of You

ANMELDELSE: Let døsige sange fra den amerikanske midterrabat

GAFFA

Album / PIAS
Udgivelse D. 26.10.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Svensk-amerikanske Eagle-Eye Cherry har ikke givet lyd fra sig en i en årrække, men nu er hans musikalske sult genvakt, hvor han har været en tur rundt om musikmekkaet Nashville og Stockholm under indspilningerne af hans femte album.

Og den nu 50-årige sanger er slået ind på den bløde bane på albummet, der ikke har megen snert over sig. Det lyder mest af alt som en gang John Mayer light i en række sange, der hele vejen igennem er ren amerikansk mainstream. Måske Eagle-Eye Cherry engang var Sveriges svar på Lenny Kravitz, og det prøver han lidt halvhjertet stadig at forfølge på ”Drunk And Sublime”, der kommer op i tempo hjulpet på vej et energisk guitarspil, men det bider aldrig og ender i trut og fanfare, som i ”Down And Cut”, der også lyder som et mislykket flugtforsøg fra den døsige mainstreamrock.

Streets of You har sine små øjeblikke, når en lidt for hengemt slideguitar gør opmærksom på, at dele af albummet er indspillet i Nashville. Men det hele ender i en uforløst og pompøs poprock, der ikke rigtig kan finde sporet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA