x
Júníus Meyvant: Across The Borders

Júníus Meyvant
Across The Borders

ANMELDELSE: Flere sjælfulde melodier

GAFFA

Album / Record Records
Udgivelse D. 25.01.2019
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den islandske sanger/sangskriver Júníus Meyvant, der siden gennembruddet med singlen "Color Decay" (2014) og EP (2015) har fastholdt en fortjent popularitet vidt og bredt, giver den hele armen på dette sit andet album. Across the Borders er således meget mere end blot mandens varme vokal og guitarspil – allieret med både en fuld strygersektion og et brassband er værket en storladen og til tider berusende størrelse.

Meyvant besidder et glimrende øre for sarte og sjælfulde melodier, og det kommer denne gang ikke mindst til udtryk på den smidige "Love Child" med det så elegante drive, det cool og underspillede titelnummer og den på samme tid hektiske og eskalerende "New Waves".

Til gengæld er Across the Borders også et sommetider lidt ufokuseret værk, der indimellem synes at ville for meget – der strittes en del, og den røde tråd kan til tider være vanskelig at få øje på. Og mod slutningen taber Meyvant pusten med "Draw the Line" og "Until the Last Minute", der fremstår for stillestående. Overordnet er albummet dog en farverig og opløftende fest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA