x
Paller: Den Førstefødte

Paller
Den Førstefødte

ANMELDELSE: Hjernedød coming-of-age fortælling

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 19.01.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Paller er sur, kriminel og meget aggressiv. Det kan jo netop være fine kvaliteter for rappere, men her bliver det hurtigt enerverende. Over billige trapbeats med hihats, der pirrer lytterens tinnitus og papirtynde synths er der ikke meget fundament for rapperens dumspillende lyrik.

Paller popper piller og drikker ananas juice, mens han på ufrivillig komisk vis hylder kvindelige rappere og samtidig rapper “Lille bitch, lille bitch, lille bitch”, “som din søster, når hun babber gren” og andre infantile sætninger i næste moment på "Bryder Princippet". 

Paller er ikke særlig eftertænksom og dyb, men han forsøger på at være det på numre som “Gear Ned” og “Tvivl”, som trods alt viser, at ambitionerne og drivkraften til at lave et album med en smule bredde på. Men det kræver bedre produktioner og mere kælen for detaljen, hvis Paller for alvor skal brænde sig fast og give os et fuldstændigt billede af Randers-opvæksten, kærligheden, religion og de andre ganske interessante emner, som han tager op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA