x
Asger Techau: Descendence

Asger Techau
Descendence

ANMELDELSE: Liflig guitarpop for feinschmeckere

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 01.03.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det tidligere Kashmir-medlem Asger Techau er godt i gang med at finde sin egen sikre musikalske løbebane. Han solodebuterede i 2016 med den fine Phonetics og har efterfølgende udsendt ep'erne Waves og Time, der har fastholdt kursen på en melodiøs og legende guitarpop.

Descendence samler de seks sange fra ep'erne og smækker fire nye oveni. Der er derfor til dels tale om gamle nyheder fra Asger Techau, der er i fuldkommen harmoni på blidt fremførte sange. Det er en umanerlig stilfuld guitarpop med en signifikant guitarlyd, der sætter tonen i de nogle steder bevidst døsige melodier. Asger Techaus sange søger nemlig roen og balancen i kompositionerne, og den elegante lyd viser, hvor han kommer fra, og at han ikke ønsker at fraskrive sig en glorværdig fortid.

Den nye ”Trash it” gør sig godt med sine flagrende guitarriffs, og der er generelt et rigtig godt melodiløb i sangene, der måske ikke tiltrækker sig den store opmærksomhed i deres let underspillede form, men de er alle er en sand fornøjelse at lytte til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA