x
Bogfinkevej: BFV

Bogfinkevej
BFV

ANMELDELSE: Benzin på lejrbålet

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 08.03.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Trioen fra Bogfinkevej omfavner lytteren med deres guitardrevne lejrbåls-bluesrap, som er blevet deres trademark. Men gruppen er bare blevet markant bedre til det, de gør og træder ud af rollen som et “Iben Hjejle”-band med morsomme live-kvaliteter.

Hele BFV er produceret Es, der er garant for mødet mellem melodiske, skramlede og hårdtslående instrumentaler. Mutede blæsere og trommer brager fx igennem på den velrundede og tænksomme single “Engang min bror” med en velvalgt Loke Deph. Og nu vi er ved gæsterne, så er det A-listen, der bringer A-game på BFV. Ikke mindst en veloplagt Kasper Spez (“Idiotisk”) og Jokeren, der giver den som lummer DILF på Rent Mel-funk-slaskeren “Spiller”.

“Venter på dig” virker dog forceret som popsingle, der ikke har det charmerende match mellem den drengede b-boy-rap, de helmigske omkvæd og lejrbålets gnitren, som resten pladen viser. Og så snyder Aarhus-knejterne lidt ved at putte et remix af hittet “Smilets by” med L.O.C. og Steffen Brandt på denne plade, men hey, så mangler der jo bare referencen til Stig Tøfting – noep, den er der også!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA