x
Giggs: BIG BAD...

Giggs
BIG BAD...

ANMELDELSE: Big Bad Giggs i storform

GAFFA

Album / Island Records
Udgivelse D. 22.02.2019
Anmeldt af
Cillian Murphy

Britiske Giggs er tilbage med det 18 numre lange BIG BAD…, hvorpå Peckham-rapperen perfektionerer den stil, der har gjort ham til bannerfører for britrappen de seneste år. Med sin dybe, sensuelle vokal, krydret med en sydvestlondonsk Cockney-accent, som ikke er til at tage fejl af, kredser teksterne ligesom tidligere omkring livet på kanten og damerne, der følger med. Eksempelvis på albummets højdepunkt, “BABY”, som minder en hel del om 2016's storhit “Lock Doh”, i både listig produktion og catchy levering.

Det er mere trap, end det er grime, og gæstelisten tæller da også oversøiske besøg fra blandt andre Jadakiss, French Montana og Lil Yachty. Sjovt nok er samarbejderne nogle af numrene, hvor Giggs skinner mest. På Yachty-samarbejdet “NOSTALGIA” rappes der om kokain, og på “HOLD UP” tager Montana sig af omkvæd og første vers, mens rapperen selv (ganske rigtigt) proklamerer: “nowadays when niggas mention Giggs/Most the time they talkin' 'bout the rapper”, med et nik til den tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs.

Ud over at albummet er lidt langtrukkent, er nakkemusklerne dog garanteret aktivitet på de tunge beats, og Giggs' letsindige, overlegne levering følger ditto tekster og udgør en ganske solid plade, som har potentialet til at komme ud over Storbritanniens grænser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA