x
Silvana Imam: Helig Moder

Silvana Imam
Helig Moder

ANMELDELSE: Fra kæberaslere til kærlighedsoder

GAFFA

Album / Naturkraft
Udgivelse D. 19.02.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Den heftige rapper leger endnu en gang med tyk religiøs symbolik og giver den som jomfru Maria på coveret. Det er nu hen ved det eneste jomfruelige, man bliver udsat for, selvom den hårdtslående rapper lægger knytnæver og molotovs på hylden for det meste af Helig Moders spilletid.

Der er dømt simpel instrumentering og en ond bas, mens Imam kommanderer igennem det lækre titelnummer med en hårdfør og tilbagelænet levering, der kan minde om landsmanden Petters klassiske flow. “Behöver en semester bara jag och Beatrice” fortæller hun om at trække stikket, chille med “Wifey” og spise cheesecake.

Kærligheden og ikke mindst erotikken hænger tykt i luften i fire timer i streg (“4h”), når hun selv trækker gardinerne til side og byder indenfor i soveværelset sammen med Beatrice Eli på “Magi som Orlando” med et flow, der citerer Kanye. Dog taber albummet pusten og mangler noget af den militante arrigskab, som Silvana Imam er blevet synonym med. Modet består i allerhøjeste grad, da dybe, ærlige og følsomme kærlighedsoder om noget kræver “nosser”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA