x
Gnags: Robot’n’roll

Gnags
Robot’n’roll

Uinspirerede. Men stadig glade i låget

GAFFA

Album / Sony
Udgivelse D. 12.04.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Man bliver sjældent i tvivl om Peter A. G.'s gode humør og ukuelige optimisme. Altså så længe det kører på hans præmisser. Og jeg vil nok betakke mig for at møde ham, når han lader sit humør køre igennem byen i guldkaret i sangen ”Guldkaret”, hvor han uddeler kærlige krammere til alle på sin vej.

Men det kører også lidt på charmen, som han selv indrømmer i ”Når robotterne kommer”. Musikalsk er Gnags også temmelig bagudskuende, og der er en del ”Mr. Swing King” og ”Slingrer ned ad Vestergade” over deres velkendte reggaerock. Tilbagekomsten af guitarist Per Chr. Frost på forrige udspil Nørd gav Gnags ny energi i melodierne, men den første gensynsglæde synes fordampet på Robot’n’roll, hvor der er for meget racerguitar over Per Chr. Frosts aftryk. Sangene lyder pågående, men det er også for meget lyden af en skal, der mangler bundklang i melodier.

Gnags anno 2019 er bedst, når de skruer ned for dampen, og Peter A. G. lader drømmene flyve højt som i ”Dagen var fuld af forventning” og den melodisk kække ”Sand i mine lommer”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA