x
Sara Lew: Sunday Morning

Sara Lew
Sunday Morning

Ekspressiv, rå og klædeligt kantet poprock

GAFFA

Album / HUN SOLO Music
Udgivelse D. 24.05.2019
Anmeldt af
Ivan Rod

Danske Sara Lew (aka Sara Lewis Sørensen) ep-debuterede med Drenched in the Night i 2013, udsendte albummet Black Feathers i 2016 og står her nu igen med sit andet album i eget navn: Sunday Morning. Dette andet album består af otte uslebne, rå og kantede poprockballader, der alle ligger i naturlig forlængelse af det, Sara Lew for sin del har bragt med sig ind i HUN SOLO-projektet (som også udgiver toeren).

Sangene og musikken er alle ekspressive, enkelte endda ganske tunge og ildevarslende, under alle omstændigheder uafrystelige. Titelsangen beskriver kunstnerens møde med/oplevelse af den rå, skotske natur. Andre sange beskriver andet, men alle kredser de om det at gøre sig fri og selvstændig. Og musikken matcher budskabet.

Sara Lew sprænger rammer, får bånd til at briste og lægger comfort zone behind. Og heri – og i lyden (som bl.a. skyldes produceren, Nis Bysted, der også står bag lyden hos f.eks. Iceage og Choir of Young Believers) – ligger faktisk en antydning af, at Sara Lew, som enkelte anmeldere har anført, minder om en dansk pendant til PJ Harvey. Jeg kunne tilføje en pendant til Kira Skov og Jomi Massage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA